• Metalne konstrukcije

  Izrada i ugradnja metalnih konstrukcija.

 • Proizvodi od Inoxa

  Izrađujemo proizvode od nehrđajućeg čelika u različitim izvedbama.

 • Montaža turbina

  Završena montaža hidro-energetskog postrojenja u Makedoniji(Pelton turbina), Albaniji(Francis turbina)te u Južnoj Koreji( Kaplan turbina). Uskoro novi projekti u Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Ruandi i Panami!

  Procitaj više
 • Naš tim

  Naš tim čine mlade osobe različitih profesija. Svojom djelatnošću nastojimo biti što kvalitetniji, profesionalniji i stvoriti pouzdan dojam prema kupcima. Naše kupce smatramo poslovnim partnerima, čijim se potrebama nastojimo prilagoditi i pronaći najprihvatljivije i najekonomičnije rješenje u svakom sektoru poslovanja.

Male hidroelektrane

Za potrebe proizvodnje, predmontaže, montaže, servisiranja, rekonstrukcije i puštanja u rad vodnih turbina i druge hidromehaničke opreme imamo grupu inženjersko-monterskih specijalista orijentiranih za samostalno vođenje projekata i izvođenje radova na terenu.

Višegodišnje poslovanje u ovoj branši sa našim poslovnim partnerima iz Austrije GUGLER Water Turbines iz Linza rezultirali su realizacijom od preko 60 projekata malih hidroelektrana (Južna Koreja, Indonezija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Rumunija, Francuska, Austrija, Italija, Turska, Albanija, Bugarska, Latvija, Ruanda, Šri Lanka, Armenija i Panama).

ANIMACIJE RADA INSTALIRANIH TURBINA

Izvor: www.sever.rs
REALIZIRANI PROJEKTI


Brošura realiziranih projekata

GALERIJA


mHE

E-mail:info@cj-doo.com

O nama...

Č.J. d.o.o.
Mlinska bb
77000 Bihać
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 037 313 202
E-mail: info@cj-doo.com

 

Kompanija “ Č.J.” d.o.o. je osnovana 1996 godine, a od 2005 godine osnovna djelatnost firme je proizvodnja metalnih konstrukcija, sklopnih elemenata, i raznih tipova proizvoda od nehrđajućeg čelika. Posjedujemo veliki broj specijaliziranih mašina za obradu metala (sječenje, savijanje, tokarenje), kao i aparata za zavarivanje tipa MMA (eng. Manual Metal Arc Welding), MIG (eng. Metal Inert Gas), MAG (eng. Metal Active Gas) i TIG (eng. Tungsten Inert Gas). Naš tim sačinjavaju mladi ljudi koji su educirani i specijalizirani za obavljanje svih vrsta poslova iz oblasti metalne industrije.

pročitaj više


Stay connected

 

web counter